Jan Thiel Vista Royal ruime villa

Artikelnaam:  Jan Thiel Vista Royal ruime villa
Rubriek: Huren Lang
Artikelcode:  2249
 Naf. 5000,00
In de luxe nieuwbouwwijk staat deze zeer ruime villa met zwembad te huur.

Deze prachtige statige villa is nu te huur voor een minimale termijn van 1 jaar. Dit prachtige huis is gelegen op loopafstand van Jan Thiel Beach, de supermarkt, sportschool en diverse restaurants en Beach Clubs. Dit is eigenlijk de enige wijk op Curacao waar dit mogelijk is. Bezit u toch een auto dan kunt u via de automatische poort naar binnenrijden en op de circular driveway parkeren.

Als u de voordeur binnenkomt valt direct de mooie trap naar boven op en de nette afwerking. De benedenverdieping heeft een open keuken met alle denkbare faciliteiten zoals koelkast, oven, magnetron en afwasmachine. Ook is er een eethoek. Voor de warme dagen is er een airco geïnstalleerd. Aan de achterzijde van de benedenverdieping bevindt zich de laundry room met de aansluiting voor een wasmachine. Tevens is er beneden een slaapkamer en een ruime badkamer.

Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers. De masterbedroom heeft zijn eigen zeer ruime badkamer, een balkon en een walk in closet. De andere 3 slaapkamers hebben allen een eigen balkon en er is nog een extra badkamer.

Het zwembad wordt flankeerd door een ruime gazebo waar u heerlijk kunt eten en loungen. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Het gehele huis is voorzien van een alarm systeem.

 

Uitgelicht

Piscadera Bay gemeubileerd appartementOtrobanda kantoorvilla met appartement Villa op Villapark ZuurzakGerenoveerd monumentaal pand in Otrobanda

Spaltmanmakelaars Curacao

Kaya Strauss 199
Curacao, Nederlandse Antillen
+5999 5268960