Appartementen Brakkeput Abao

Artikelnaam:  Appartementen Brakkeput Abao
Rubriek: Woningen Curacao
Artikelcode:  9395
 Naf. 389500,00

De appartementen hebben een woonoppervlakte van 96 m2 en bestaan uit een ruime Porch, twee slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een keuken.

Keuken
De keuken heeft een keukenblok met diverse laden en kasten, een roestvrijstalen gootsteen, een gasfornuis en een magnetron. Het aanrechtblad is van natuursteen.

Woonkamer
De woonkamer is door grote deuren gescheiden van het overdekte terras, zodoende loopt de woonkamer over in het terras wat een zeer open uitstraling geeft . De woonkamer is voorzien van aansluitingen voor kabel tv, audio, internet en telefoon. 

Slaapkamers
De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en is gesitueerd aan de achterkant van het appartement. Een walk-in closet in de hoofdslaapkamer is optioneel. De tweede slaapkamer kan gebruikt worden als slaapkamer, gastenkamer of kantoor.

Badkamers
Elk appartement heeft twee badkamers, een badkamer is gekoppeld aan de hoofdslaapkamer terwijl de tweede badkamer centraal is gelegen zodat hij makkelijk voor iedereen toegankelijk is. 
De tweede badkamer heeft een aansluiting voor een wasmachine.

Vraagprijs Naf. 389.500,= k.k.

Uitgelicht

Piscadera Bay gemeubileerd appartementOtrobanda kantoorvilla met appartement Villa op Villapark ZuurzakGerenoveerd monumentaal pand in Otrobanda

Spaltmanmakelaars Curacao

Kaya Strauss 199
Curacao, Nederlandse Antillen
+5999 5268960